MENÜ

Sualtı ragbisinde 12 yılda 12 şampiyonluk

İzmir Büyükşehir Belediyespor Sualtı Ragbisi Takımı’nda oyuncu ve antrenör olarak görev yapan Didem Özdem, son 12 yılda 12 şampiyonluk elde etti.

Sualtı ragbisinde 12 yılda 12 şampiyonluk

İzmir Büyükşehir Belediyespor Sualtı Ragbisi Takımı’nda oyuncu ve antrenör olarak görev yapan Didem Özdem, son 12 yılda 12 şampiyonluk yaşadı. İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Didem Özdem’in 6 yaşında spor okullarında başladığı spor kariyerinde 23. senesini geride bıraktığı bildirildi.

Halen aktif olarak sualtı ragbisi oynayan ve 2009’dan bu yana kadın sualtı ragbi takımının antrenörlüğünü sürdüren Özdem’in son 12 yılda oyuncu ve antrenör olarak 12 şampiyonluğunun olduğu bildirildi. Didem Özdem, yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyespor’un sualtı ragbisinde Türkiye’de rakipsiz konumda bulunduğunu belirtti.

Sualtı ragbisinin İskandinav ülkelerinde çok yaygın bir branş olduğunu bildiren Özdem, şunları kaydetti:

"Sualtı ragbisi farklı bir spor. Çoğu insana şaşırtıcı geliyor. Birçok anne çocuklarını bir sualtı sporuna yönlendirmekten endişe ediyor. Ancak sualtı ragbisi, karada veya havada yapılan sporlardan daha az risk taşıyor. Diğer yandan burada gerçek bir dayanışma duygusu var. Bana göre takım ruhunun en üst düzeyde olduğu branşların en başında yer alıyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ