MENÜ

Sturm Graz havaya girdi

Avusturya basını, 1-1'lik Galatasaray beraberliğinin ardından 'Grupta yarış yeniden başladı' görüşünde birleşti. 'uefa.com', Arda'nın attığı golün sayılmadığını yazdı.

Sturm Graz havaya girdi

Sturm Graz’ın, sürpriz bir biçimde Ali Sami Yen Stadı’nda Galatasaray ile 1-1 beraber kalmasının yankıları büyük oldu. Avusturya basını, bu sonuçtan sonra grupta yarışın yeniden başladığı görüşünde birleşti. İşte yorumlar:

Haberin Devamı

Der Standard: Sturm Graz, güçlü Galatasaray karşısında bir puanı almayı başardı. Eğer takım bu şekilde oynarsa, ileride her şey olabilir. Yarış yeniden başladı. Beichler’in golünü altın gol olarak görebiliriz. Avrupa Ligi’nde sürprizlere hazır olmalıyız. Graz’ın hocası Franco Foda, takımının 90 dakika boyunca ortaya koyduğu futbolla gurur duydu.

Kurier: Ali Sami Yen’deki fırtına gibi maçta, Sturm Graz Türkiye’den puanla ayrılmayı başardı. Teknik direktör Foda’nın dediği oldu, Graz, Galatasaray karşısında organize bir futbol ortaya koydu. Temsilcimiz, fantastik bir futbol sergiledi.

‘Fırtınalı deplasman’
Krone: Fırtınalı deplasmandan puanla dönüldü. Avrupa Ligi’nin favorilerinden Galatasaray karşısında Graz öne geçti, ancak ardından Baros’un golüne engel olamadı. Galatasaray golü yedikten sonra Sturm Graz’ın üzerine büyük bir hırsla geldi ve istediği golü de buldu.
uefa.com: Arda Turan’ın ilk yarıda attığı gol, hakem tarafından sayılmadı. Galatasaray birçok gol fırsatından yararlanamadı.

YORUM YAZ