MENÜ

'Stres yapmayın, rahat olun'

Sarı-Lacivertli yönetimin, son iki haftada herhangi bir kaza yaşanmaması için futbolcuları sakin olmaları konusunda uyardığı öğrenildi.

'Stres yapmayın, rahat olun'

Fenerbahçe Yönetimi’nin bitime iki hafta kala, futbolculardan sakin olmalarını istediği bildirildi. Karabükspor maçı sonrasında, soyunma odasında takımı kutlayan, Sarı-Lacivertli idarecilerin, “Sona çok yaklaştık. Rakiplerin dirençli olmasına kafa yormayın. Sakin olup, normal futbolunuzu oynarsanız, her maçı rahat çözersiniz. Artık ipler sizin elinizde. Kalan iki maçı kazanırsanız şampiyonluk kupası ellerinizde yükselir. Moralinizi yüksek tutup, stresi beyninizden çıkarın. Zaten bu konularda hocanız Aykut Kocaman, gerekenleri en ince ayrıntısına kadar söylemiştir” dedikleri ifade edildi.

Haberin Devamı

‘Düşüş normal’

Bu arada son maçlarda tempo ve oyun kalitesi olarak düşüş yaşayan Fenerbahçe’de, bu tablonun normal olduğu kabul ediliyor. Futbolcuların, “Her takım performans olarak zaman zaman sıkıntı yaşayabilir. Biz de bu dönemi geçiriyoruz. Karabük galibiyetiyle hayli rahatladık. Son iki haftada daha iyi olmak zorundayız” görüşünde birleştikleri kaydedildi.

Yalçın Türk

YORUM YAZ