MENÜ

Stoper görünümlü gizli forvet: Vida

Kara Kartal’ın yeniden şampiyonluk yarışına girmesinde başarılı performansıyla büyük katkı sağlayan Domagoj Vida, Galatasaray karşısında da takımının en önemli kozlarından biri olacak.

Stoper görünümlü gizli forvet: Vida

Kara Kartal’ın yeniden şampiyonluk yarışına girmesinde başarılı performansıyla büyük katkı sağlayan Domagoj Vida, Galatasaray karşısında da takımının en önemli kozlarından biri olacak. Siyah-Beyazlılar’ın savunmasının başrol oyuncusu konumundaki Vida, son haftalarda ise golcülüğüyle de dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

Bu sezon ligdeki ilk gollerini son 4 maçta atmayı başaran Hırvat stoper, bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Ülkesinin önde gelen takımlarından Dinamo Zagreb’te oynadığı 2012-13 sezonunda Hırvatistan Ligi’nde 4 gol (Tüm resmi maçlarda 8 gol atmıştı.) atmıştı.

Geçen sezon 1 gol attı

Tecrübeli oyuncu eğer derbide de gol atmayı başarırsa, hem kendisine ait bu rekoru egale edecek hem de kariyerinde ilk kez ligde üst üste 3 maçta gol atmış olacak. 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon devre arasında geldiği Siyah-Beyazlılar’da ligde 13 mücadelede 1 gol atmıştı.

YORUM YAZ