MENÜ

Stoke City Başkanı Peter Coates seyircisine çok kızgın

Arsenal maçında taraftarın Aaron Ramsey'ye yaptığı olumsuz tezahürat Stoke City kulübünün başkanı Peter Coates'i kızdırdı.

Stoke City Başkanı Peter Coates seyircisine çok kızgın

Pazar günü Britannia Stadı'nda Arsenal ile oynadıkları maçta 2010 senesinde Ryan Shawcross tarafından ayağı kırılan Aaron Ramsey'ye maç boyunca "Hala sekerek yürüyorsun" tezahüratında bulunan Stoke seyircisine kulübün başkanı Peter Coates "Çok az bir beyinsiz gurubunun utanılacak davranışı çok çirkindi. Taraftarlarımızdan beklediğimiz davranış bu olmamalıydı. Ben olayın farkında değildim maç esnasında. Stoke seyircisine hiç yakışmadı. Keşke böyle bir davranışta bulunmasalardı. Az bir taraftar gurubu bile olsa yapılan eylem çok çirkin. İnsanlar her stadyumda bu tip tezahüratlarda bulunabiliyorlar. Kesinlikle onlarla aynı fikirde değilim. En doğrusu bu tip insanları yok saymak" açıklamasında bulundu.

MİNİ YORUM

Peter Coates kulübün sahibi, başkanı ve Stoke City kulübü Bet 365 firmasının yan kuruluşu. İkisinin de sahibi Coates birçok insana iş vererek bölgeyi canlandırarak ayakta tutmaya çalışan değerli bir insan. Bir gün "Ben Stoke City kulübünü satıyorum" dediği anda ortada ne kulüp kalır ne de Stoke City.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ