MENÜ

Stoichkov, Van Gaal'i yerle bir etti

Eski Bulgar futbolcu Stoichkov, Manchester United teknik direktörü Louis Van Gaal için çarpıcı sözler sarf etti.

Stoichkov, Van Gaal'i yerle bir etti

Johan Cruyff'un Barcelona'sında arka arkaya 4 La Liga kazanıp Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmayı başaran Stoichkov'un Katalan ekibindeki macerası, Van Gaal tarafından bitirilmişti. Bulgar futbol adamı, Van Gaal hakkında şu ifadeleri kullandı:

Futbolcu olarak son derece vasattı. Futbolculardan inanılmaz isteklerde bulunuyor. Futbolcular onun için oynamak istemiyor. İstekleri bitmiyor. Klas bir oyuncu olamadığı için futbolcu dilinden anlamıyor. Barcelona'nın başındayken takımdan ayrılan futbolculara bir bakın. Aslında ayrılmadılar resmen kaçtılar Van Gaal rejiminden. Şu anda United'ın başında onları da yerle bir edecek ve düzeltmesi uzun zaman alacak.

Manchester United'ı ilk maçında Tottenham'a karşı seyrettim. 140 Milyon Pound harcanmış bir takım gibi gözükmedi. Felaket bir oyun oynadılar ve rakibin kendi kalesine attığı golle kazandılar.

"BEN PEDRO'NUN YERİNDE OLSAM UNİTED'A GİTMEM"


"Pedro United'a giderse futbolu unutur. En büyük isteğim Pedro'nun beni dinleyip United'a gitmemesi. Pedro, Barcelona'nın sembolü. Takımdan ayrılmasını kimse istemiyor."

Stoichkov'un bütün uğraşılarına rağmen, Pedro haftaya United futbolcusu olacak.

Kulüp sekreteri Robert Fernandez, 'Pedro takımdan ayrılıp Manchester United'a gideceğini bana söyledi.Gitmesini hiç istemiyoruz fakat karar kendisinin.' diye konuştu.

Son olarak Stoichkov 'Barcelona'nın paraya ihtiyacı yok. Pedro kulübün sembolü" açıklamasında bulundu.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ