MENÜ

Stoch'a Hamburg kancası

Büyükşehir Belediyespor maçında sahaya ilk 11'de çıkan ve attığı golle Fenerbahçe'ye hayat veren Miroslav Stoch, Almanlar'ın yakın takibinde. Hamburg, Slovak oyuncu için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Stoch'a Hamburg kancası

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman tarafından, Süper Lig’in ilk 4 haftasında forma verilmeyen Miroslav Stoch, Büyükşehir Belediyespor maçında yakaladığı fırsatı çok iyi değerlendirdi. İlk yarısı golsüz sona eren maçın
47. dakikasında sahneye çıkan Slovak yıldız, Belediyespor ağlarına gönderdiği klas golle, takımına adeta hayat verdi. Yeterince forma giyemediği için mutsuz olduğu gözlenen Stoch, Belediye maçının ardından yakın çevresine “Her futbolcu gibi ben de forma giymek istiyorum. Kulübeye mahkum kalırsam, ara transfer döneminde menacerim aracılığıyla gelecek teklefleri değerlendireceğim” açıklamasında bulunmuştu. Slovak oyuncuya talip olan kulüplerden birinin Alman takımı Hamburg olduğu öğrenildi. Bundesliga’da (Almanya 1. Ligi) 2011/2012 sezonunun geride kalan 8 haftasında sadece 4 puan toplayarak, ligin dibine demir atan Hamburg’un, Slovak oyuncuyu kadrosuna katmak için 2012 Ocak ayı öncesi Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Sol kanat kalabalık

Yabancı kontenjanı ve Fenerbahçe sol kanadının zenginliği nedeniyle form olarak üst seviyede olmasına karşın genellikle yedek kulübesinde bekleyen Miroslav Stoch’un, Hamburg yöneticilerine ne cevap vereceği merakla bekleniyor. Stoch, Euro 2012 grup elemelerinde Slovakya’nın yarın deplasmanda oynayacağı Makedonya maçının ardından İstanbul’a dönecek.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ