MENÜ

Stoch gitti dia yetişti!

Son maçların yıldızı Slovak oyuncunun sakatlanması moralleri bozarken, 3 haftadır formasından uzak olan Senegalli yıldızın iyileşip, dün ilk kez takımla çalışması yüzleri güldürdü. Dia'nın Ankaragücü maçında oynamasına engel bulunmadığı belirlendi

Stoch gitti dia yetişti!

Fenerbahçeli futbolcular, bir günlük iznin ardından, Ankaragücü maçının hazırlıklarına dün yaptıkları idmanla başlarken, İssiar Dia’nın iyileşmesi ve takımla birlikte çalışması sevinç yarattı. 29. haftada oynanan Gaziantep maçında sakatlanan ve o günden beri forma giyemediği gibi takım idmanlarına da katılamayan Senegalli oyuncu, dünkü çalışmanın tamamında yer aldı. Son iki maç öncesi yaşanan bu gelişmeyle yüzü gülen teknik direktör Aykut Kocaman’ın, Dia’yı Ankaragücü maçı kadrosuna alması bekleniyor. Senegalli idmana çıkar ve takımla çalışırken, kaleci Volkan’ın belindeki, Özer’in sağ dizindeki, Bilica’nın da sağ ayak bileğindeki ağrı nedeniyle salonda çalıştığı belirtildi. Ayak bileğindeki sakatlık yüzünden salonda özel bir program uygulanan Stoch’un da bugünden itibaren takımla birlikte antrenmana çıkmasının beklendiği bildirildi.

Haberin Devamı

Gökhan Gönül korkuttu

Bu arada antrenmanın son bölümünde sol kasık bölgesinde ağrı hisseden Gökhan Gönül çalışmayı yarıda bıraktı. Yıldız futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığı ve tedbir amacıyla çalışmayı bırakıp içeri gittiği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler, bugün yapacakları antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ