MENÜ

Steven Gerrard resmen ayrıldı!

LA Galaxy, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Steven Gerrard'ın 2017 MLS Sezonu'nda LA Galaxy'de forma giymeyeceğini açıkladı.

Steven Gerrard resmen ayrıldı!

Futbol yaşantısını Amerika'da sürdüren Liverpool efsanesi Steven Gerrard'ın MLS kariyeri sona erdi.

Gerrard'ın kulübü Los Angeles Galaxy, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Steven Gerrard'ın takımdan ayrıldığını ve gelecek sezonda LA Galaxy formasını giymeyeceğini açıkladı.

Bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf ile açıklama yapan Gerrard, ''Liverpool'dan buraya LA Galaxy'nin gelişimine katkı sağlamak için gelmiştim. Burada çok güzel zaman geçirdim. Los Angeles'a gelmek ve LA Galaxy için oynamak benim için muhteşem bir deneyimdi. Öncelikle buradan tüm takım arkadaşlarıma, teknik heyetimize ve yöneticilerimize bana bu fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. LA Galaxy forması giydiğim sürece bana destek olan fantastik taraftarlarımıza da ayriyetten şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel ligin ve bu güzel kulübün gelişimini izleyecek olmam bana çok heyecan veriyor. Bugünden sonra ailemle birlikte daha fazla vakit geçirmek ve kariyerimde bir sonraki seviyeye geçmek istiyorum.'' diyerek bir veda mesajı yayınladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ