MENÜ

"Stefano Pioli sönük bir hoca"

Milano derbisi öncesi yeni hocası Stefano Pioli ile anlaştığını duyuran Inter'in bu seçimini İtalyan basını "sönük" olarak nitelendirdi.

"Stefano Pioli sönük bir hoca"

Yeni takımı Inter Milan'la 1 hafta önce anlaştığını duyuran Lazio'nun eski menajeri Stefano Pioli'nin ilk sınavı kulübünün ezeli rakibi Milan'a karşı olacak. 20 Kasım pazar günü oynanacak karşılaşmada Lacivert-Siyahlı ekibini yönetecek olan İtalyan teknik adam için ülkenin futbol yazarları "sönük" ifadesini kullandı. Frank de Boer'in 14 maçlık yönetiminin ardından Milanoluların başına getirilen Pioli'den pazar günkü karşılaşmada 'gemiyi idare etmesi' bekleniyor.

Inter'in Pioli ile anlaşmasını 'korkaklık' olarak nitelendiren İtalyan medyası, kulübün bir an önce cesur hamlelerle hak ettiği yere; Avrupa zirvesine gerdi dönmesini istiyor. Football Italia sitesi, 6 yıl önce Jose Mourinho ile Şampiyonlar Ligi'ni, Serie A ve İtalya kupasını kazanan Inter Milan'ın Pioli yönetimi ile asla eski şaşalı dönemine dönemeyeceğini yazdı. Teknik adamın yeni kulübü ile ilk maçının Milan'a karşı olmasını dev bir şanssızlık olarak niteleyen internet sitesi, Pioli'nin oyuncuları Candreva, Banega ve kaptan Mauro Icardi ile yeni formulasyonlar üzerinde çalıştığını iddia etti.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ