MENÜ

St. Johnstone - Galatasaray D-Smart canlı izle (GS St. Johnstone şifresiz canlı yayın)

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında İskoç ekibi St. Johnstone ile karşılaşıyor. İlk maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Fatih Terim'in ekibi, sahadan galip ayrılması halinde tur biletini kapacak. St.Johsntone maçı için dün İskoçya'ya gelen Sarı-Kırmızılılar'ın kafilesinde Radamel Falcao da yer almadı. Mücadele D-Smart Spor Smart ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'D-Smart 1 GS St. Johnstone canlı izle, D-Smart St. Johnstone - Galatasaray şifresiz' araması yapıyor. St. Johnstone - Galatasaray (GS St. Johnstone şifresiz canlı izle) maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

St. Johnstone - Galatasaray D-Smart canlı izle (GS St. Johnstone şifresiz canlı yayın)

UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri’ne veda eden Galatasaray, Avrupa yolculuğuna UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndan devam ediyor. Sarı Kırmızılı ekip, 1-1 rövanşında St. Johnstone ile İskoçya'da karşı karşıya geliyor. Galatasaray, rövanşı kazanması halinde üst tura yükselecek. Müsabakanın beraberlikle tamamlanması durumunda uzatma devrelerine geçilecek, burada da eşitliğin bozulmaması halinde ise tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek.

Haberin Devamı

ST.JOHNSTONE-GALATASARAY CANLI İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray maçı hangi kanalda? St. Johnstone - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi?

Perth kentindeki McDiarmid Park’ta oynanan St. Johnstone - Galatasaray maçı TSİ 21.00’de başladı . Letonyalı hakem Andris Treimanis’in yönettiği karşılaşma, D-Smart Spor Smart’tan naklen yayınlanıyor.

St. Johnstone - Galatasaray ilk 11'ler:

St. Johnstone: Clark, Gordon, Kerr, McCart, Brown, Booth, Craig, McCann, Davidson, Kane, O'Halloran

Galatasaray: İsmail, Boey, Luyindama, Marcao, van Aanholt, Taylan, Berkan, Arda, Kerem, Feghouli, Diagne

Geçerse Randers, elenirse Konferans Ligi

Galatasaray, turu geçmesi halinde Avrupa Ligi Play-Off turunda Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar, bu gece elenmesi durumunda ise Avrupa Konferans Ligi Play-Off turunda Sırbistan ekibi Vojvodina ile Avusturya temsilcisi LASK arasındaki eşleşmenin galibiyle mücadele edecek.

Haberin Devamı

Avrupa’da 292. maçına çıkacak

Galatasaray, bugün Avrupa kupalarında 292. kez sahne alacak. Sarı-Kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 291 mücadelenin 101’inden galibiyetle ayrıldı. 114 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Aslan, 76 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 386 kez havalandıran Cim Bom, kalesinde ise 439 gole engel olamadı.

Fatih Terim'le 85. karşılaşma

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Avrupa arenasında 84 karşılaşma oynayan Sarı-Kırmızılı takım, 32 galibiyet, 18 beraberlik ve 34 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda 113 kez fileleri havalandıran Cim Bom, kalesinde ise 127 gol gördü.

YORUM YAZ