MENÜ

Sprout ekibinin yeni oyuncusu belli oldu, 18 yaşındaki isimle imzalar atıldı

Sprout, Denis “sycrone“ Nielsen’in ayrılığından sonra yerini Alman rifler Josef “faveN“ Baumann ile dolduruyor. Kevin “kRYSTAL“ Amend’in takımdan ayrılışının üstüne kadroya dahil olan Denis “sycrone“ Nielsen’de ekip ile yollarını ayırdı.

Sprout ekibinin yeni oyuncusu belli oldu, 18 yaşındaki isimle imzalar atıldı

Alman takım şimdi ise 18 yaşındaki genç rifler faveN ile resmi olarak imzaları attı. Bu değişiklik ile birlikte takımın artık oyun içi lideri Martin “PERCY“ Wessel olacak.

Haberin Devamı

faveN transfer için bu açıklamalarda bulundu:

Euronics’de gerçekleşen değişikliklerden sonra bu fırsatı kariyerimin bir sonraki adımını daha güçlü atmak için kullandım. Sprout’a gerçekten katılmak istedim çünkü bu takımın kişisel olarak büyümeme ve gelişmeme fazlasıyla yardım edeceğini ve gerekli imkanları sunacağını biliyordum. denis ve Spiidi çok fazla deneyime sahip iki Alman oyuncu, istisnai bir performans sergileyebilen NaToSaphiX ve PERCY Kendilerine özgü oyun tarzı ile bana rehberlik edebilecek iki Danimarkalı oyuncu ve yeteneklerimi daha da geliştirmemde bana büyük bir destek verecek olan inanılmaz bir koç’a sahibim. Sprout ile hedefim HLTV sıralamasında ilk 30’da kalmak ve MDL aracılığıyla EPL’ye ulaşmak! Sonraki aylar için heyecanlıyım ve ilk LAN etkinliğimde Sprout ile birlikte çalışmaya hazırım.

Haberin Devamı

Sprout’un yeni kadrosu, MDL Europe’un bir sonraki sezonunda ve IEM Chicago için GG.BET elemelerinde çevrimiçi maçlarda mücadele edecek ayrıca Clash Masters 2018’de ve StarSeries i-League Season 6’da LAN game’de görülecektir. (playerbros.com)

YORUM YAZ