MENÜ

Sporting'den Cristiano Ronaldo harekatı!

Premier Lig devi Manchester United'dan ayrılması gündemde yer alan Cristiano Ronaldo'da flaş bir gelişme yaşandı. Son dönemde ismi Avrupa devleri ile anılan Portekizli yıldızın otomobilinin, eski kulübü Sporting'in Jose Alvalade Stadyumu'nda görüntülendiği iddia edildi. Yıldız futbolcu sonrasında Sporting'e transfer olacağına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. İşte detaylar...

Sporting'den Cristiano Ronaldo harekatı!

İngiliz devi Manchester United'daki geleceği merak konusu olan Cristiano Ronaldo hakkında iddiaların ardı arkası bitmek bilmiyor.

Haberin Devamı

Mirror'ın Portekiz basınında aktardığı habere göre Sporting, Cristiano Ronaldo'yu kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunuyor.

Aracı stadyumda görüntülendi

Bu iddianın gündeme gelmesinin ardından ise aynı gün Portekizli yıldızın otomobili, Sporting'in José Alvalade Stadyumu'nda futbolcular için ayrılmış otoparkta görüntülendi. Ziyaretin amacının ne olduğu henüz belirsizliğini korurken görüntülerin ardından Ronaldo'nun Sporting'e geri dönebileceği iddiaları gündeme oturdu.

Sportingden Cristiano Ronaldo harekatı

(Fotoğraf, Mirror'dan alınmıştır)

İddiaları reddetti

İddiaların gündeme gelmesinin ardından yıldız futbolcu, sosyal medya hesabından Sporting'e transfer olacağına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Kamp kadrosuna alınmadı

Takımının sezon öncesi antrenmanlarına ailevi sebepleri nedeniyle katılmayan Portekizli yıldız, Kırmızı Şeytanlar'ın Tayland'da düzenlenen hazırlık kampının kadrosuna da alınmamıştı.

Avrupa devleri peşinde

Ayrılık haberlerinin gündeme gelmesinin ardından Ronaldo'nun ismi Bayern Münih, Chelsea ve Atletico Madrid gibi Avrupa devleri ile anılmıştı.

Geçtiğimiz sezonun başında Juventus'tan Manchester United'a geri dönen 37 yaşındaki futbolcunun 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ronaldo, geride bıraktığımız sezon 39 maçta 24 gol ve 3 asistlik performansa imza atmıştı.

YORUM YAZ