MENÜ

Sport 24, NBA maçlarını uçakta yayınlayacak

NBA ve IMG, NBA maçlarını uçakta canlı yayınlayacak ortaklığa imza attı. Sport 24,100'den fazla sezon, play-off ve final maçlarını 10 havayolunda canlı yayınlayacak

Sport 24, NBA maçlarını uçakta yayınlayacak

Sporun, modanın ve medyanın global lideri IMG ve Ulusal Basketbol Birliği (NBA), 7/24 uçaklarda izlenebilen tek spor kanalı Sports 24’teNBA maçlarını canlı yayınlamak için uzun süreli bir ortaklık kurduklarını duyurdu. Bu yeni ortaklık Sports 24’te canlı izlenebilecek 100’den fazla sezon, play-off ve final maçlarını içerecek. IMG’nin yapımcısı ve sahibi olduğu kanal, 250’den fazla hava taşıtında ve Emirates, Etihad Havayolları, Lufthansa, Katar Hava Yolları ve Türk Hava Yolları’nıda içeren 10 havayolu şirketinin uçuşlarında yayınlanıyor.

NBA hakkında

NBA, üç profesyonel spor ligi etrafına kurulmuş küresel bir spor ve medya kuruluşudur: Ulusal Basketbol Birliği, Kadınlar Ulusal Basketbol Birliği ve NBA Gelişim Ligi. Lig; dünya çapında 13 ofis, 215 ülke ve bölgede 47 dilde oyun ve programlarla uluslararası piyasada iyi bir yer edinmiştir ve NBA ürünleri 6 kıtadaki 100 ülkede bulunan 125,000’in üzerinde mağazada satılmaktadır. 2014-15 sezonu başlangıcındaki NBA seçmelerine, rekor niteliğinde 37 ülke ve bölgeden 101 uluslararası oyuncu katılmıştır. NBA Digital’ın varlıkları arasında, 2014-15 sezonunda rekor trafiğe ulaşmış olan NBA.com ve NBA Mobile ile NBA TV yer almaktadır. 875 milyondan fazla beğeni ve tüm lig, takım ve oyuncu platformlarından küresel takipçileriyle birlikte NBA, sosyal medyadaki 1 numaralı profesyonel spor ligidir. NBA Cares aracılığıyla eğitim, genç ve aile gelişimi ve sağlık ilişkili konularda gençlere hizmet veren uluslararası kuruluşlarla çalışarak önemli sosyal sorunları da ele almaktadır.

IMG Hakkında
IMG 25’den fazla ülkede faaliyet gösteren spor, etkinlik, medya ve moda konularında bir global lider konumundadır. Şirket, dünyanın en iyi spor figürlerinden ve moda ikonlarından bazılarını temsil eder ve yönetir;yüzlerce canlı etkinliği ve markalaşmış eğlence deneyimlerini yıllık olarak sahneler; ve dünyanın en geniş üretici ve dağıtıcı spor medyasıdır. IMG aynı zamanda spor antremanları, lig gelişimi; pazarlama, medya ve markalar için lisans, spor organizasyonları ve üniversite kurumları alanlarında da uzmanlaşmıştır. 2014’te, IMG dünyanın lider eğlence ajansı WME’ye aitti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ