MENÜ

Sporda yaşanan son dakika gelişmeleri!

Galatasaray'da Babel ve Feghouli, salonda fizyoterapistler eşliğinde antrenman gerçekleştirdi. Ferdi Kadıoğlu ve Deniz Türüç'ün performansı Ersun Yanal'ı ikilemde bıraktı. Beşiktaş golcü transferi için Sporar ile gelecek hafta ilk görüşmeyi gerçekleştirecek. Trabzonspor'un sosyal medyadan paylaştığı maç hikayesi büyük ilgi gördü. Sporda günün öne çıkan gelişmelerini Fanatik TV'den Seçil Menteş aktardı.

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Şener Özbayraklı, Emre Akbaba ve Mario Lemina antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Babel ve Feghouli ise salonda fizyoterapistler eşliğinde çalışma gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Ersun Yanal, yarınki Gençlerbirliği maçının kadrosunu büyük ölçüde belirlemişti. Ancak özellikle Ferdi Kadıoğlu ve Deniz Türüç’ün İstanbulspor karşısındaki performansı, Yanal’ı ikilemde bıraktı.

Beşiktaş’ın golcü transfer listesinin ilk sırasında yer alan Sporar için gelecek hafta ilk görüşme yapılacak. Yönetimin bu oyuncu için resmi teklifi yapacağı öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası beşinci tur maçında Trabzonspor, deplasmanda Altay ile karşı karşıya geldi.ve mücadeleyi 2-1'lik skorla kazandı. Trabzonspor, sosyal medyadan maçın hikayesini yayınladı. Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın da soyunma odasındaki konuşmasına yer verildiği görüntüler büyük ilgi gördü.

YORUM YAZ