MENÜ

Sporcunun destek çağrısına Cumhurbaşkanlığından olumlu yanıt

Tekerlekli sandalye basketbolcusu Ebru Akıcı’nın sosyal medya platforma Twitter üzerinden paylaştığı isteği, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya’nın ilgisi üzerine olumlu sonuçlandı.

Sporcunun destek çağrısına Cumhurbaşkanlığından olumlu yanıt

Tekerlekli sandalye basketbol oyuncusu Ebru Akıcı’nın sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaştığı malzeme yardımı isteğine, Cumhurbaşkanlığından olumlu yanıt geldi.

Ebru Akıcı’nın tekerlekli sandalye sponsorluğuyla ilgili paylaşımı, birçok kullanıcı tarafından ilgi görürken, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya da genç sporcuyla iletişime geçti.

Akıcı ile telefonda görüştükten sonra konuyu Cumhurbaşkanlığına aktaran Yerlikaya’nın girişimleri sonrasında Gençlik ve Spor Bakanlığı da devreye girdi.

Malzeme yardımı yapılacağı belirtilen Ebru Akıcı da yine Twitter üzerinden paylaştığı teşekkürde, "Merhaba Arkadaşlar. Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sayın Hamza Yerlikaya benimle irtibata geçtiler. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla konuyu takibe aldılar. İlgilerinden dolayı çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

ANKARA (AA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ