MENÜ

"Söz verdik"

Volkan Demirel, “Kendi aramızda verilmiş sözlerimiz var, bunları yerine getireceğiz. 45 yıl önce 7'de 7 yaptığımızda şampiyonluğa ulaşmıştık. Yine öyle olacak” dedi.

"Söz verdik"

Fenerbahçe zorlu bir 90 dakikanın ardından Antalya deplasmanından 3 puanla ayrılırken, kaleci Volkan Demirel ilginç açıklamalarda bulundu. Antalya deplasmanlarının her zaman zor olduğunu hatırlatan başarılı file bekçisi, “Sıkıntı yaşadık, ancak galibiyet bizim oldu. 45 yıl önce de 7 maçta 7 galibiyetle lige başlamış ve şampiyonluğa ulaşmıştık. İnşallah yine öyle olacak. Bizim pozisyonlarımız Antalya’ya göre çok fazlaydı, rakip üzerinde büyük baskı kurduk. Zaten 75. dakikadan sonra da kazanacağımız açık bir şekilde belli oldu. Buradan mutlu bir şekilde İstanbul’a dönüyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘Kaliteli bir takımız’
Twente yenilgisine nazar boncuğu gözüyle baktıklarını belirten Volkan, sözlerini şöyle sürdürdü: İyi bir takımız ve yapabileceklerimizi biliyoruz. Maçtan önce ve devre arasında 3 puan alacağımızı birbirimize söylemiştik. Zaten öyle oldu... Hem ligde, hem Avrupa Ligi’nde yolumuza devam edeceğiz. Kendi aramızda verilmiş sözlerimizi var. Bunları yerine getireceğiz ve camiamızı mutlu edeceğiz...

YORUM YAZ