MENÜ

"Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır"

Fenerbahçe'de teknik direktör meselesi uzun zamandır uzun zamandır spor gündeminde yer alıyor. Süper Lig'de sezon başında takımın başına getirilen Phillip Cocu üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra Fenerbahçe'den gönderilmişti. Cocu'nun ardından yardımcısı Koeman'la yola devam etme kararı alan Fenerbahçe, Süper Lig'de hala alt sıralardan kurtulamadı. Tarihinin en ıkötü sezonlarından birini yaşayan sarı-lacivertlilerle taraftarın tek bir isteği var, o da; teknik direktör olarak Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ı görmek. Tribünlerde Ersun Yanal sesleri yükselirken geçtiğimiz günlerde sıcak bir gelişme yaşanmış ve Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy'un Ersun Yanal'la görüştüğü iddia edilmişti. Çıkan haberlerle ilgili Fenerbahçe'den bir açıklama yapılmadı ancak Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Atlas Sağlık Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen '3'üncü Atlas Geleceği Konuşuyor' etkinliğine katılıp 'Sporda gelecek nasıl olacak' konulu konuşma yapan teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe ile görüştüğünü ifade etti.

Fenerbahçe taraftarının Ersun Yanal aşkı gündemden düşmüyor. Sürekli olarak sosyal medya ve tribünlerden Fenerbahçe yönetime çağrı yapan sarı-lacivertli taraftarlar Ersun Yanal'ı yeniden Fenerbahçe'de görmek istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de teknik direktör meselesi uzun zamandır uzun zamandır spor gündeminde yer alıyor. Süper Lig'de sezon başında takımın başına getirilen Phillip Cocu üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra Fenerbahçe'den gönderilmişti. Cocu'nun ardından yardımcısı Koeman'la yola devam etme kararı alan Fenerbahçe, Süper Lig'de hala alt sıralardan kurtulamadı.

Tarihinin en ıkötü sezonlarından birini yaşayan sarı-lacivertlilerle taraftarın tek bir isteği var, o da; teknik direktör olarak Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ı görmek. Tribünlerde Ersun Yanal sesleri yükselirken geçtiğimiz günlerde sıcak bir gelişme yaşanmış ve Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy'un Ersun Yanal'la görüştüğü iddia edilmişti.

Çıkan haberlerle ilgili Fenerbahçe'den bir açıklama yapılmadı ancak Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Atlas Sağlık Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen '3'üncü Atlas Geleceği Konuşuyor' etkinliğine katılıp 'Sporda gelecek nasıl olacak' konulu konuşma yapan teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe ile görüştüğünü ifade etti.

Haberin Devamı

Ersun Yanal, Fenerbahçe ile ilgili gelen soruya "Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır. Herkesin bir takvimi var, önümüzdeki günler ne getirir göreceğiz" dedi.

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe açıklaması kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

YORUM YAZ