MENÜ

Söz düellosu başladı

Orman'ın, “Rize'ye gidenler, Terim'in karşısına çıkmaya korktu” açıklamasının ardından Denizli, “Beşiktaş'a sıfırdan başlamak mı, yoksa 5. sıradaki Rize'de devam etmek mi yürek işi. Bunu kamuoyu iyi değerlendirir” cevabını verdi.

Söz düellosu başladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, Beşiktaş Gelişim Grubu’nun düzenlediği toplantıda yaptığı açıklamalar ses getirmişti. Orman, Mustafa Denizli’yi hedef gösterip, “Rize’ye gidenler, Terim’in karşısına çıkmaya korktu” diyerek tecrübeli çalıştırıcıya teklif yaptıklarını ancak kabul etmediğini ifade etti. Bu sözlerin ardından Mustafa Denizli de Fikret Orman’a cevap verdi. Öncelikle işinin çok yoğun olduğu bir dönemde bir kulüp başkanıyla polemiğe girmesinin yanlış olduğunu belirten Denizli, “Ancak yürek, Beşiktaş’a sıfırdan başlamak mı, yoksa 5. Rize’yi çalıştırmak mı? Hangisi cesaret, hangisi korku? Bunu kamuoyu değerlendirir. Bazı şeylere açıklık getirmekte fayda var. Benim sayın başkanla yaptığım toplantıda kelime kelime ne konuştuğumuzu arzu ederse kamuoyu ile paylaşabiliriz. Bu gizli kalacak bir şey değildir” diye konuştu.

“Kamuoyu beni iyi bilir”

Orman’la yaptıkları görüşmenin gizli bir görüşme olmadığını belirten Denizli, “Yine de bu konulara çok fazla girmek istemiyorum. Tamamen kişisel olduğu için söylüyorum. Kimi insanlar bu konularla ilgili olarak çok ve boş konuşuyor. Fikret Orman’la yaptığımız, sadece ikimizin arasında olan bir görüşme değildi. Her ikimizin de ortak bir arkadaşı olan üçüncü bir kişi de bu görüşmede yer aldı.

Gerekirse tek tek, kelime kelime kamuoyuna sunarız ve herkesi daha iyi aydınlatırız. Kamuoyu beni bilir ve takip eder. Kimseden sakladığımız bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Orman’dan açıklama

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mustafa Denizli hakkında söylediği sözler nedeniyle dün kulübün resmi sitesinde bir açıklamada bulundu. Sözlerinin çarptırıldığını belirten Orman, “Cümlelerimin yansıtılma şeklinden rahatsızlık duydum. Beşiktaş’ta önemli başarılara imza atan, camiamıza şerefli bir şampiyonluk armağan eden, Türkiye Kupası kazandıran kıymetli dostum Mustafa Denizli’ye sezon öncesinde teklif götürdüğüm doğrudur. Göreve gelmemin ardından ilk sezonumda Denizli’yi tekrar Beşiktaş’a kazandırma çabam; kendisine olan yüksek inancımı ve güvenimi de sergilemektedir. Elbette ki kendisine olan güven ve inancımın karşılık bulmamış olması, aynı zamanda Beşiktaş için belki de kaçan başarılar anlamı taşımaktadır. Eleştirilerimin bu bağlamda değerlendirilmesini arzu eder, değerli hocamız Mustafa Denizli’ye sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ