MENÜ

Şov devam edecek

Ay Yıldızlılar'ın tecrübeli ismi Ömer Onan iddialı konuştu: Sırbistan'a yenildik ama şampiyonaya kadar tüm eksiklerimizi kapatıp tam anlamıyla hazır olacağız

Şov devam edecek

Türkiye’de düzenlenecek 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi ilk ciddi sınavını Sırbistan karşısında veren Millilerin yıldızı Ömer Onan, iyi yolda olduklarını söyledi. Bu tarz turnuvaların performanslarını sınamak açısından çok önemli olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, “Rakibimiz karşısında sahaya istediğimiz oyunu yansıtamadık. Sırbistan’ı yenerek Adidas Cup’ı zirvede tamamlamak isterdik. Ancak hücumda çok yüksek bir yüzdeyle oynadılar. Şampiyonaya kadar iki özel turnuvaya daha katılacağız. Önemli olan tam anlamıyla hazır olabilmemiz” diye konuştu.

‘Bizi izlemeye devam edin’

Hazırlık sürecinde takım olarak iyi maçlar çıkardıklarının da altını çizen başarılı oyuncu, “Hazırlıklarımız süresince iyi maçlar çıkardık. Şampiyonaya kadar tüm eksiklerimizi giderecek ve taraftarımızın önünde iyi maçlar çıkaracağız. Sırbistan yenilgisi şampiyonada oynayacağımız maçlar için ölçü değil. Bizi esas resmi maçlarda izleyin” ifadelerini kullandı.

Devler ara vermiyor
A Milli Basketbol Takımı, Adidas İstanbul Cup’ın ardından dün ara vermeden yaptığı antrenmanla Dünya Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdü. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda başantrenör Bogdan Tanjeviç yönetiminde yapılan antrenmanda, milliler halter çalışmasının ardından iki gruba ayrılarak hücum çalışması yaptı. Milli basketbolcular antrenmanı taktik çalışmayla tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ