MENÜ

Sosyal mesafeli ayak tenisi turnuvası sona erdi

Kocaeli'de Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal mesafeli ayak tenisi turnuvası sona erdi. Turnuvada Gebze Akademi Spor birinci oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık koronavirüs sürecinde sporun önemli olduğunu, ayak tenisinin sosyal mesafeye uygun olduğunu söyledi.

Sosyal mesafeli ayak tenisi turnuvası sona erdi

Darıca Belediyesi’nin özellikle gençlerin sosyal mesafeli spor yapmalarına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği ayak tenisi turnuvası sona erdi. Darıca Stadı’nda yapılan finale Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve daire müdürleri katıldı. Finalde karşılaşan Darıca Jimnastik Kulübü ve Gebze Akademi Spor’un müsabakası heyecanlı geçerken, karşılaşmayı Gebze Akademi Spor kazanarak turnuva birincisi oldu. Turnuvanın ikincisi Darıca Jimnastik Kulübü, üçüncü ise Çınaraltı Spor Kulübü oldu. Turnuvanın en centilmen ekibi ise kadınlardan oluşan Sultan’s takımı oldu. Takımlara kupa ve madalyaları törenle verildi.

Haberin Devamı

Turnuvada amaçlarının koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların spor yapabilmelerine katkı vermek ve farkındalık oluşturmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Ayak tenisi turnuvası sosyal mesafeye uygun bir spor. Koronavirüs sürecinde spor çok önemli. Sağlıklı vücut için kurallara uyarak spor yapmak önemli. Turnuvamıza katılım güzel oldu. 20 takımın katıldığı turnuva yaklaşık 1 ay sürdü. Şampiyon olan, derece elde eden ve bu turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Yüksel Kara ise “Ayak tenisi turnuvası sosyal mesafeye en uygun sporlardan biri. Şampiyon olan takımımızı kutluyor, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum” diye konuştu.

DHA

YORUM YAZ