MENÜ

Sosa'ya 7.5 milyon Euro

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Jose Ernesto Sosa'nın talipleri artırıyor, Katar takımı Al Gharaffa, başarılı orta saha oyuncusu için Beşiktaş'a 7.5 milyon Euro teklif etti.

Sosa'ya 7.5 milyon Euro

Siyah beyazlı yetkililer ilk etapta, takımın şampiyonluk yarışı içerisinde olması nedeniyle, teklife sıcak bakmadılar. Ancak Katar takımının ısrarı sürüyor.

Teklifi Beşiktaş'a ileten FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu ve "Sosa için muhteşem bir teklif. Tüm dosyalar hazır. Bana göre Sosa için verilebilecek en yüksek teklif. Beşiktaş, kabul ederse oyuncu en yüksek fiyata satılmış olacak. Çok ciddi bir aşamadayız. Ben Beşiktaşlı bir menajerim. Sosa'nın sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor. Bedava gitmesini istemem. Çok iyi teklif var. Beşiktaş eksikliğini de hissetmez. Oğuzhan zaten oynuyor. Tolgay ve Veli iyileşti. O mevkii de Olcay oynuyor. Atiba var. Necip zaman zaman yer alıyor" dedi.

Öte yandan Beşiktaş Yönetiminin, ideal kadroyu korumak için takımın kilit oyuncularını elden çıkarmayı düşünmediği konuşuluyor.
Fenerbahçe'yi Arap kulübü sandılar!

Haberin Devamı
YORUM YAZ