MENÜ

Sosa rekora koşuyor

Rizespor’un filelerini frikikten klas bir vuruşla sarsan Jose Sosa, Beşiktaş’la bu sezon 7 gole ulaştı ve 2012’de Metalist’te sergilediği en skorer dönemi egale etti. Tangocu, yarın Trabzonspor’a gol atması halinde kariyer rekoru kıracak.

Sosa rekora koşuyor

Siyah- Beyazlı formayla son haftalarda ortaya koyduğu müthiş performansla takımına hem asist hem de skor anlamında büyük katkı yapan Jose Sosa, önceki akşam Rizespor’un filelerini, frikik vuruşu sonrası havalandırarak, bu sezon 7’inci golünü kaydetti. Etkili görüntüsüyle başta Kartal’ın hocası Şenol Güneş olmak üzere Beşiktaş Camiası’nı mutlu eden Arjantinli futbolcu, ligde kalan 10 maçlık periyoda rekor için çıkacak. 2011-12 sezonunda Metalist Kharkiv forması giydiği dönemde de 38 maçta görev yapıp 7 gol atan Sosa, yarın Trabzon’un filelerini sarsması halinde kariyerinde ilk kez 8 gole ulaşmış olacak.

Asistte de durum aynı

Kariyerinde daha önce Atletico Madrid’le La Liga ve Bayern Münih’le de Bundesliga zaferleri yaşayan 30 yaşındaki futbolcu; asist yarışında da benzer bir durumu yaşıyor... Kara Kartal’da geçen sezon 37 maçta 9 asist yapan başarılı orta alan oyuncusu, bu sayıya şimdiden 31 maç sonunda ulaştı. Tecrübeli futbolcu, ligde kalan süreçte takım arkadaşlarına golle beraber bir asist yapması halinde çifte rekor kıracak. Tolga Zengin, Deniz Kadah’ın kullandığı penaltı vuruşunda topun ağlara gitmesine engel olmuştu.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ