MENÜ

'Sorumlu benim'

Oyuncu tercihleriyle eleştirilen Carvalhal, Ankaragücü zaferinin ardından mesaj gönderdi: Burada bu işe noktayı koyalım; oyuncularımı eleştirmem, kararları ben veririm.

'Sorumlu benim'

Tayfur Havutçu’nun yokluğunda Beşiktaş’ın teknik direktörlük görevini üstlenen Carlos Carvalhal, son günlerde en çok tartışılan isimler arasında yer alıyordu... Guti’yi kadroya almadığı için eleştirilen ve Eskişehir yenilgisinin faturası kesilen Portekizli hoca, dünkü Ankaragücü zaferiyle rahat bir nefes aldı. Maç bitiminde mutlu olduğu gözlenen Carvalhal, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ben oyuncularımı hiçbir zaman medya önünde eleştirmem. Bu işe burada noktayı koyalım. Kararları ben veririm, sorumluluk benimdir. Eğer takım kaybettiyse, hatayı üstlenirim” dedi.

Haberin Devamı

‘Takımımdan memnunum’

Sidnei’in performansını bireysel olarak değerlendirmek istemeyen Carvalhal, “Her oyuncum iyi oynadı, takım olarak sergilenen futboldan memnunum. Sidnei de oldukça iyiydi. Her futbolcumun çizgisi olumlu, birini diğerinden ayırmam mümkün değil. Ancak hepsini de aynı anda oynatmam mümkün değil” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ