MENÜ

Sörloth'tan Emre Belözoğlu açıklaması! O anlarda neler yaşandı?

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup edip Türkiye Kupası'nda finale çıktığı karşılaşmada Bordo Mavili ekibin golcüsü Sörloth ile Sarı Lacivertliler'in kaptanı Emre Belözoğlu arasında yaşanan gerginlik Norveç basınının da ilgisini çekti. Hem Alexander Sörloth hem de babası Goran Sörloth, tecrübeli futbolcu hakkında çarpıcı ifadeler kullandılar.

Sörloth'tan Emre Belözoğlu açıklaması! O anlarda neler yaşandı?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maça Alexander Sörloth ile Emre Belözoğlu arasındaki gerilim damga vurmuştu. Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Serdar Aziz’in bir pozisyonda yerde kalmasının ardından hakem Cüneyt Çakır’a tepki göstermiş, bu itirazlar sonrasında Belözoğlu kırmızı kart görmüştü.

Haberin Devamı

Gösterdiği tepki sonrasında sarı kart gören Belözoğlu itirazlarına devam ederken Çakır’a, “Allah’tan kork” sözlerini sarf ettikten sonra Çakır, Emre’yi ikinci sarı sarıdan kırmızı kartla oyun dışına göndermişti. Trabzonspor'un golcüsü Alexander Sörloth ise Emre Belözoğlu'na tepki olarak 'sus' işareti yapmış ve ardından sarı kart görmüştü. Norveçli futbolcu, Emre Belözoğlu'na ayrıca 'çok konuşuyorsun' hareketi yapmış ve iki futbolcu arasında gerilim yaşanmıştı.

Haberin Devamı

Sörloth neler yaşandığını anlattı

Fenerbahçe maçında attığı iki golle karşılaşmanın yıldızlarından olan Sörloth, Norveç'in VG gazetesine açıklamalarda bulunurken Emre Belözoğlu ile arasında yaşananları anlattı.

Golcü futbolcu, ''Konuşarak kavga çıkartmaya çalıştı. Beni biraz rahatsız etti. Ben de ondan susmasını istedim.'' sözlerini kullandı.

Sörlothtan Emre Belözoğlu açıklaması O anlarda neler yaşandı

Fenerbahçe galibiyeti hakkında konuşan Sörloth, ''Fenerbahçe'yi yenmek harika bir his. Bizim için en büyük rekabetlerden birisi ve orada galip gelmek kesinlikle harika bir şey. Takım arkadaşlarım süperdi, bana çok iyi servisler yaptılar." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor taraftarları hakkında da konuşan Norveçli golcü, ''Taraftarımız statta yok ama desteklerini sürekli hissediyoruz'' dedi.

Babasından Emre hakkında flaş sözler

Öte yandan aynı gazeteye konuşan Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth, Emre Belözoğlu hakkında çarpıcı açıklamalar kullandı. Goran Sörloth, ''Emre Belözoğlu, büyük ihtimalle Fenerbahçe'nin en çok nefret edilen kişisi. Susmasını bilmiyor.'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Norveç basını, Emre Belözoğlu'nu eleştiren ifadeler kullanırken maçın yıldızını ise Sörloth olarak gösterdi.

YORUM YAZ