MENÜ

Sony yeni retro konsolu PlayStation Classic'i tanıttı!

Sony, içinde yüklü 20 oyunla birlikte gelecek PlayStation Classic‘i duyurdu! Yeni konsol 3 Aralık’ta 99.99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Sony yeni retro konsolu PlayStation Classic'i tanıttı!

Sony’nin mini retro konsolu Final Fantasy VII, Tekken 3, Wild Arms, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4 ve yıl sonundan önce duyurulacak diğer efsanevi oyunlarla birlikte gelecek.

Haberin Devamı

PlayStation Classic orijinal PlayStation’dan yaklaşık %45 daha küçük ve Sony, cihazın ambalajını da mümkün olduğu kadar eskisine yakın sunacak. Konsol, HDMI ve USB kablosu ve iki DualShock öncesi kontrol cihazı ile birlikte gelecek, ancak konsolu kullanmak için kutu içeriğine dahil edilmeyen, uyumlu bir USB AC adaptörü satın almanız gerekecek.

Sony yeni retro konsolu PlayStation Classici tanıttı

PlayStation severler, uzun zamandır tanıdıkları eski dostu ve sevdikleri oyunları yeniden keşfetmenin getirdiği nostaljiyi sevecekler. Platformda yeni olan oyuncular, her şeyi başlatan çığır açan PlayStation konsol deneyiminden keyif alabilirler. Yüklü gelen tüm oyunlar aynı deneyimle oynanabilecek.

PlayStation Classic, 3 Aralık 2018’de Japonya, Kuzey Amerika, Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda’da sınırlı sayıda satışa sunulacak. (Psoyun.com)

YORUM YAZ