MENÜ

''Sonuna kadar lider kalacağız''

Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, "Liderliğimizi, üstünlüğümüzü sezon sonuna kadar götüreceğiz ve herkese, dış etkenlere ihtiyacımız olmadığını göstereceğiz" dedi.

''Sonuna kadar lider kalacağız''

Uğur Boral, sarı-lacivertli kulübün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin kasım sayısında yer alan röportajında, kendi hedeflerini, Fenerbahçe’nin ona neler kattığını ve milli takım beklentilerini anlattı.

Haberin Devamı

Röportajdan bölümler, kulübün internet sitesinde de yayımlandı. 17 aylık kızı Hatice’nin aileye katılmasıyla birlikte adeta onun için yaşamaya başladığını vurgulayan Uğur Boral, 5 ay sonra bir kızlarının daha olacağının müjdesini verdi.

Fenerbahçe için tarihinin en büyük sezonlarından biri olduğunu düşündüğünü kaydeden Uğur, "Çünkü Fenerbahçe Futbol Takımı artık sadece maç kazanmaya çıkmıyor, gururunu, onurunu kazanmaya çıkıyor sahaya. Fenerbahçe çok büyük bir camia, Türkiye’nin en iyi kulübü ve en iyi takımına sahip. Bu gücünü de taraftarından alıyor. Liderliğimizi, üstünlüğümüzü sezon sonuna kadar götüreceğiz ve herkese dış etkenlere ihtiyacımız olmadığını göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"İnsanlar biraz sağduyulu davranmalı, futbolu biraz da böyle elle tutulur bir hale getirmemek gerekir. Futbol çünkü sahaya çıktığınız zaman o anki konsantrasyon ve o anki mücadeleyle sonucu belli olacak bir oyun" diyen Uğur Boral, seyircisiz oynama cezası bulunan maçlara kadınlar ve yanlarında çocukların ücretsiz girebilme uygulamasıyla ilgili olarak da, "Bence müthiş bir karar. Stat boş olacağına, kadın çoluk, çocuk dolsun daha iyi bence. Futbol, seyircisiyle güzel. O sese de alışacağız. Bomboş olmasından ve kendi sesimi duymaktan iyidir" değerlendirmesinde bulundu.

Futbolda yürütülen şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım hakkındaki görüşlerini de açıklayan Uğur, "Aziz Yıldırım tarihe geçecek bir insandır. Ülkemizin Aziz Yıldırım gibi Türk sporuna hizmet etmiş insanlara sahip çıkması gerekir. Herkes elini vicdanına koyarsa doğru yolu bulacaktır. Başkanımız ümit ediyorum en kısa zamanda aramıza dönecek. Kaldığı yerden hizmetlerine devam edecek inşallah" ifadelerini kullandı.

Uğur Boral, A Milli Takım aday kadrosuna yeniden seçilme konusunda ise, "Kendi kulübümde oynarsam milli takıma yüzde 100 gideceğimi düşünüyorum. Çalışmak gerekiyor. Sonuçta o pozisyonlarda oynayan iyi arkadaşlar var. Onların önüne geçmek gerekiyor" diye görüş belirtti.

Haberin Devamı

"Beş yıl önceki Uğur Boral ile şimdiki arasında 25 sene falan var; o kadar söyleyeyim. Her seneyi 5 yıllık tecrübe alarak geçiriyorum. Fenerbahçe kişiliğimizi, karakterimizi değiştirdi. Bizi daha iyi ve daha olgun bir insan yaptı" diyen Uğur Boral’ın röportajından bölümler şöyle son buldu:
"Allah bir, kızım ikinci sırada geliyor. Hayatım boyunca böyle duygular yaşamadım. Eşime deli gibi aşık olduğum zamanlarda bile böyle duygularım hiç olmadı. O benim canımdan bir parça. Allah onun bahtını açık etsin, kötülükleri her türlü talihsizliği ondan uzak tutsun."

AA

YORUM YAZ