MENÜ

'Sonuna kadar inandık'

Antalyaspor galibiyetiyle yüzü gülen teknik direktör Daum, “Şanssızdık, 3 topumuz direkten döndü ama kazanacağımıza inandık ve golü bulduk” diye konuştu.

'Sonuna kadar inandık'

Takımı golleri kaçırdıkça saçını başını yolan Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Semih’in son anlarda gelen golüyle havalara uçtu. Maç sonunda soruları yanıtlarken mutluluğu yüzünden okunan Alman hoca, sözlerine, “Her maçta böyle oynarsak, şampiyonluğa ulaşırız” diyerek başladı. İki takımın da çok pozisyon bulduğu bir maç olduğunu vurgulayan Daum, “Biz, ikinci golü çok daha önce bulabilirdik ancak pozisyonları değerlendiremedik. Ayrıca şanssızdık. 3 topumuz direkten döndü. Ancak kazanacağımıza sonuna kadar inandık ve sonunda galibiyet golünü bulduk” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

‘Güiza’dan memnunum’
Alman hoca, Güiza’yla ilgili olarak da şu açıklamayı yaptı: “Bugün golleri kaçırmış olabilir. Ancak takımı için herşeyi yaptı. İkinci yarıda birçok pozisyonda geriye kadar gelip, savunmasına yardım etti. Son golde ise belki birçok futbolcu golü kendisi atmak isterdi ama o takımı için doğru olanı yaptı ve pas verdi. Kendisinden çok memnunum.”

YORUM YAZ