MENÜ

'Sonuçlar yanıltmasın'

Galatasaray'ın eski, Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Skibbe maç öncesi yaptığı açıklamada, “Galatasaray mükemmel bir kadroya sahip, aldığı sonuçlar kimseyi yanıltmasın” dedib

'Sonuçlar yanıltmasın'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Galatasaray’ın son haftalarda elde ettiği sonuçların yanıltıcı olabilecğini söyledi. Skibbe, Eskişehirspor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Sarı-Kırmızılı ekibin çok teknik ve iyi bir kadrosu olduğunun altını çizerken, “Öncelikle bir dönem birlikte çalıştığım Cenk Ergun, Ümit Davala, Sabri, Hakan Balta, Baros, Aykut gibi isimleri göreceğim için çok mutluyum. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Galatasaray’ın son dönemde aldığı sonuçlar yanıltıcı olabilir. Burada Fatih Terim faktörü çok önemlidir. Tecrübesini bundan sonra konuşturacaktır. Galatasaray mükemmel bir kadroya sahiptir. Ancak bizim de şimdiye dek aldığımız sonuçlar ve oynadığımız futbol önemli. Biz İstanbul’a iyi bir sonuç almaya gidiyoruz.
Umarım seyircilerin keyif alacağı
bir maç izletiriz” dedi.

Haberin Devamı

Taraftara övgü

Skibbe ayrıca “Eskişehirspor’un olduğu gibi Galatasaray’ın da çok mükemmel taraftarı var. Bu yüzden atmosferin en üst seviyede olacağını düşünüyorum. Galatasaray’a karşı oynamanın benim için ayrı bir önemi var” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ