MENÜ

Son tarih 15 Ağustos

Beşiktaş Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, 15 Ağustos tarihine kadar transfere nokta koymayı planladıklarını söyledi. Kartal'ın Play-Off'taki rakibi Arsenal'e de mesaj gönderen Çebi, "Tur için biz daha şanslıyız" dedi.

Son tarih 15 Ağustos

Siyah-Beyazlılar'ın Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün transfer çalışmalarıyla ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Yeni sezonda yarıştığı bütün kulvarlarda etkili olacak bir takım oluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Çebi, yakın zaman içerisinde bombaları peş peşe patlatacaklarının sinyallerini verdi. Çebi, "Sağ kanat, sağ bek ve 10 numara transferlerini gerçekleştireceğimizi söylemiştik. 15 Ağustos’a kadar bu 3 hamleyi yapıp transfere nokta koyacağız. Ancak devre arasında hocamız isterse stoper transferine de yönelebiliriz” dedi.

'En güçlüler karşılaşacak'

Kara Kartal'ın Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki Arsenal eşleşmesini de yorumlayan Çebi, "Seri başı olan ve seri başı olmayan 5’er takım içindeki en güçlü iki takım karşı karşıya gelecek. Tur için Beşiktaş’ı daha şanslı görüyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan eşleşme hakkında açıklama yapan bir diğer yönetici Erdal Torunoğulları ise, "Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyorsak bu tür zor takımlarla maç yapmamız gerekiyor. Arsenal’ın çıkmamasını isterdik tabii ki ama yapacak bir şey yok. İnşallah kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne gideriz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ