MENÜ

Son sözü Atletico söyledi: 2-2

İspanya'da La Liga'nın 5. haftasında Valencia sahasında Atletico Madrid'i ağırladı. Benzer bir şekilde atak futbolu benimseyen iki takımın mücadelesinde taraflar bir puanı paylaştı.

Son sözü Atletico söyledi: 2-2

La Liga'nın 5. haftasında Valencia-Atletico Madrid karşılaşmasının son sözünü 90+2'de attığı golle Madrid temsilcisine bir puanı kazandıran Maxi Rodriguz söyledi.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya hızlı başlayan Atletico Madrid 7. dakikada Arjantinli Kun Aguero'nun ayağından gelen golle öne geçti. Ancak golden sonra maçta dengeyi kuran ve Silva & Mata & Villa üçlüsünün önderliğinde daha atak bir futbola geçen Valencia Banega'dan gelen topu güzel bir kontrolle önüne alan ve ceza sahasının içinde gole çeviren Pablo Hernandez ile 25. dakikada beraberliği yakaladı. Rakibinin kendisine gelmesine izin vermeye niyeti olmayan ev sahibi ekip ilk golünden sadece 2 dakika sonra yıldız forveti David Silva'nın kaydettiği golle öne geçti. Maçın ikinci yarısında Atletico Madrid daha atak bir görüntü çizdi ve oyunu Valencia yarı sahasında kurmayı başarmasının karşılığını geç de olsa 90+2'de Maxi ile buldu.

Haberin Devamı

İŞTE MAÇIN GOLLERİ

Barcelona ve Real Madrid'in zirve mücadelesini domine ettiği La Liga'da bu iki takımın ardından gelen sıraları kapma ve nihayetinde Şampiyonlar Ligi vizesi almaya çalışan bu iki takımdan Atletico Madrid kabus gibi başlayan sezonda deplasmanda aldığı bu bir puan ile nefeslenme fırsatı bulacaktır. Maddi bir kriz içinde olmasına rağmen yıldızlarını satmayan Valencia için maçın son dakikasında kaybettiği bu 2 puanı ileride çok arayabilir.

YORUM YAZ