MENÜ

SON DAKİKA! Valencia'yı corona virüsü sardı, savunma çöktü!

Yaklaşık 8 bin corona vakasının tespit edildiği, 300’e aşkın kişinin hayatını kaybettiği ettiği İspanya’da Valencia’nın sakat oyuncusu Ezequiel Garay’ın testi pozitif çıktı! Arjantinli stoperin ardından aynı takımdan iki savunmacı Eliaquim Mangala ve Jose Luis Gaya da coronaya yakalandı.

SON DAKİKA! Valencia'yı corona virüsü sardı, savunma çöktü!

Tüm spor faaliyetlerinin durdurulduğu Avrupa ülkelerinden biri olan İspanya’da koronavirüsüne yakalanan ilk futbolcu, sakatlığı sebebiyle bir süredir forma giyemeyen Ezequial Garay oldu. Sosyal paylaşım sitesinden coronavirüsü testinin pozitif çıktığını açıklayan tecrübeli stoper, “2020 ne yazık ki iyi başlamadı. Kendimi iyi hissediyorum ve doktorların talimatlarına uyuyorum. Şu anda karantina altındayım” diye konuştu. 1 Şubat’taki Celta Vigo maçında çapraz bağları kopan Arjantinli oyuncu, o tarihten sonra takımla hiçbir maça çıkmamıştı.

Haberin Devamı

Toplamda 5 kişiye bulaştı

Garay’ın virüs haberi sonrası Valencia kulübü, tüm oyuncuların ve teknik ekibin, dış dünyayla bağlantısını kestiğini belirtirken, yapılan testlerin ardından virüslü sayısı 2’si futbolcu 2’si antrenör olmak üzere toplamda 5’e yükseldi.

Siyah-Beyazlılar’ın sol beki Jose Luis Gaya, stoper Eliaquim Mangala, antrenörler Francisco Camarasa ile Julian Aliaga’nın da koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını belirten Valencia, herkesin evde kalması, hijyjen ve temizlik kurallarına uyması tavsiyesinde bulundu.

YORUM YAZ