MENÜ

Son dakika | Türkiye Corona Virüs vaka sayısı... Sağlık Bakanı Koca açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan son dakika Corona Virüs vaka sayısı açıklaması geldi. Sağlık Bakanı Koca, 'Hastalarımızdan 296’sı daha şifa buldu. Taburcu olan toplam hasta sayımız 2.142’ye ulaştı. Günlük 30.000 test hedefimize ulaşmak üzereyiz. Artan test sayımıza rağmen vaka artış hızı düşme eğiliminde. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Evde kalalım' ifadelerini kullandı. Türkiye'de son 24 saatte 96 kişi hayatını kaybetti

Son dakika | Türkiye Corona Virüs vaka sayısı... Sağlık Bakanı Koca açıkladı!

9 Nisan Perşembe günü Türkiye Corona Virüs vaka sayıları, vefat sayıları ve Corona Virüs'ten kurtulan ile Corona Virüs testi yapılan kişi sayıları araştırılıyor. Çin'de ortaya çıkan yeni tip korona virüs salgını tüm dünya için tehdit oluşturmaya devam ederken Türkiye'de de vaka sayısı ve salgına bağlı ölümlerin sayısı artıyor.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Hastalarımızdan 296’sı daha şifa buldu. Taburcu olan toplam hasta sayımız 2.142’ye ulaştı. Günlük 30.000 test hedefimize ulaşmak üzereyiz. Artan test sayımıza rağmen vaka artış hızı düşme eğiliminde. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Evde kalalım' ifadelerini kullandı. Türkiye'de son 24 saatte 96 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika | Türkiye Corona Virüs vaka sayısı... Sağlık Bakanı Koca açıkladı

YORUM YAZ