MENÜ

Son dakika TS haberi... Trabzonspor'un yeni savunmacısı Stefano Denswil!

Trabzonspor transfer haberi... Bordo-Mavililer, alternatif stoper arayışlarında mutlu sona ulaştı. Trabzonspor, İtalya ekiplerinden Bologna’nın formasını giyen Stefano Denswil’i kiralık olarak kadrosuna kattı. 28 yaşındaki Hollandalı oyuncu, gece geç saatlerde şehre ayakbastı.

Son dakika TS haberi... Trabzonspor'un yeni savunmacısı Stefano Denswil!

Bruno Peres, Gervinho, Koita, Hamsik, İsmail Köybaşı, Dorukhan Toköz, Cornelius ve Siopis’in ardından Trabzonspor’un 9. transferi savunma hattına oldu. Uzun süredir Vitor Hugo-Edgar ikilisinin arkasına en az onlar kadar kaliteli bir oyuncu arayan Fırtına, bu ismi İtalya’da buldu. Karadeniz ekibi, Serie A ekiplerinden Bologna’da forma giyen Stefano Denswil ile kiralık olarak anlaşma sağladı. Bu periyotta Simon Deli ve Mert Çetin gibi savunmacılarla da görüşen Fırtına, Denswil’de karar kılarken, solak stoper gece geç saatlerde Trabzon’a ayak bastı. Denswil’in sözleşmesine opsiyon maddesi koyan Trabzonspor Yönetimi, sezon sonunda oyuncuyla devam ederse, Bologna’ya bir miktar para ödeyecek.

Haberin Devamı

Sol bek de oynuyor

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Club Brugge’de kiralık olarak geçiren Denswil, 2019’da 6 milyon Euro karşılığında Belçika ekibinden Bologna’ya transfer olmuştu. Her iki kulüpte toplam 22 maçta görev alan Hollandalı stoper, bazı maçlarda sol bek mevkisinde oynamıştı. Ajax altyapısında yetişen Denswil, kariyeri boyunca toplam 330 resmi karşılaşmada oynadı. 18 gol, 9 asistlik de skor katkısı sağladı.

YORUM YAZ