MENÜ

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'dan Trezeguet ve Samatta bombası

Aston Villa’nın Premier Lig’de kalma umutları iyice azalırken, Trezeguet de kariyerine alt ligde devam etmek istemiyor. Bu hafta yıldız futbolcunun menaceri William D’Avila ile görüşecek olan Galatasaray, kiralama formülüyle bu işi bitirmeyi hedefliyor. Galatasaray, geçen yaz döneminde istediği Samatta konusunda da girişimlerde bulunacak.

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'dan Trezeguet ve Samatta bombası

Yeni sezon planlamasına erkenden başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Omar Elabdellaoui ve Oğulcan Çağlayan’ı bitiren Cim Bom, özellikle kanat takviyesine önem veriyor. Onyekuru Monaco’ya döndü, Feghouli’nin geleceği belirsiz. Fatih Terim’in istediği oyuncu ise Trezeguet...

Haberin Devamı

Kasımpaşa’da oynadığı süreçte Cim Bom’un kapısından dönen Mısırlı yıldız bu kez Aslan olmaya yakın. Aston Villa’nın son maçında 64. dakikada kenara alınan ve İngiliz basınında mutsuz olduğu yönünde haberler çıkan Trezeguet, Galatasaray’a gelmek istiyor.

Aston Villa’nın Premier Lig’de kalma umutları iyici azalırken, 25 yaşındaki futbolcu kariyerine alt ligde devam etmeyeceğini kulübüne iletti.

Önce oyuncu sonra kulüp

Galatasaray Yönetimi, bu hafta menajer William D’Avila ile bir görüşme gerçekleştirecek ve oyuncu cephesini tamamen çözecek. D’Avila’dan sonrasında Aston Villa ile temas kurması istenecek. Sarı- Kırmızılılar, 2023’e kadar sözleşmesi bulunan başarılı oyuncuyu 2 yıllık kiralama formülüyle renklerine bağlamak istiyor.

Haberin Devamı

Samatta da gündemde

Aston Villa küme düşmesi halinde maliyeti aşağı çekmek için pek çok oyuncusunu gönderecek. Bu durumu fırsat bilen Galatasaray, geçen yaz döneminde istediği Samatta konusunda da girişimlerde bulunacak. 27 yaşındaki Tanzanyalı forvet için aynı Trezeguet’te olduğu gibi kiralama opsiyonu devrede. Sarı-Kırmızılılar, başarılı hücumcuyu renklerine bağlamak adına

YORUM YAZ