MENÜ

Son dakika transfer haberi! Galatasaray Ahmet Musa taarruzunda

Galatasaray'da devre arası için transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım, hızıyla fark yaratan 28 yaşındaki kanat oyuncusu Ahmet Musa için araştırmaya başladı. Galatasaray transfer hamlesinde, FFP'ye takılmadan devre arasında işi bitirmek istiyor.

Son dakika transfer haberi! Galatasaray Ahmet Musa taarruzunda

Hızlı bir kanat forvet eksikliği hisseden Galatasaray'a Suudi Arabistan'dan müjdeli haber geldi. Sabah'ın haberine göre; Al-Nasr'la olan sözleşmesini fesheden Ahmed Musa boşa çıktı. Sol açık olarak oynayan Nijeryalı yıldız iki sene önce sarı-kırmızılı kulübün gündemine girmiş ancak 2018 Dünya Kupası'nda patlama yapınca 16.5 milyon euro'ya Suudi Arabistan'a satılmıştı.

Haberin Devamı

AL-NASR'DA YAPAMADI

Al-Nasr'da beklentileri karşılamayan Musa, ocak ayında Galatasaray'ın yolunu tutabilir. FIFA'lık olmak istemeyen sarı-kırmızılı yetkililer, 28 yaşındaki oyuncunun durumunu araştırmaya başladı. Beşiktaş'ın Josef de Souza, Başakşehir'in de Giuliano hamlesinde sorun çıkmaması, Galatasaray'ın Ahmed Musa transferinde elini güçlendiriyor.

Haberin Devamı

MALİYETİ 2.5 MİLYON EURO

Onyekuru gibi savunma arkasına yaptığı koşular ve hızıyla fark yaratan Ahmed Musa'nın yıllık maliyetinin 2.5 milyon euro olduğu öğrenildi. Bu transfer için yoğun mesai harcayan sarı-kırmızılılar, bonservis ödemeyeceği için FFP'ye takılmayacak. Müslüman olan Nijeryalı hücum oyuncusu da kariyerine Türkiye'de devam etmeye sıcak bakıyor.

YORUM YAZ