MENÜ

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'de Boupendza için bir hamle daha!

Fenerbahçe'den son dakika haberleri peş peşe geliyor. Sarı lacivertlilerin bu sezon en büyük sorunu olan golcü sıkıntısına yönelik çalışmalar devam ediyor. Hatayspor'un yıldızı Süper Lig'in gol kralı Aaron Boupendza için Fenerbahçe'nin ilgisi devam ediyor. Sabah Gazetesi muhabiri Volkan Demir, Hatay'daki stadyum açılışında transferin bir kez daha gündeme geleceğini aktardı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'de Boupendza için bir hamle daha!

Son dakika haberi... Fenerbahçe sezon başında Mame Thiam, Samatta, Cisse ve Enner Valencia gibi isimleri kadrosuna kattı. Bu isimlerden Thiam ve Valencia hariç üst düzey katkı alınamadı. Fenerbahçe devre arasında da Boupendza için girişimlerde bulunmuştu fakat istenen bonservis bedeli yüksek olduğu için vazgeçilmişti. Önümüzdeki günler bu transfer için oldukça kritik!

Haberin Devamı

HATAY STADYUMU AÇILIŞINDA TRANSFER ZİRVESİ!

Sarı-lacivertliler, devre arasında Güney ekibinden Gabonlu santrforunu istemiş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Açılış maçının transferin ateşini yeniden yakması bekleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2016 yılında temelleri atılan Hatay Stadyumu, Hatay Valiliği'nde düzenlenen imza töreninde yapılan protokolle Atakaş Hatayspor Kulübü'ne bir yıllığına kiralandı. Protokol her sene yenilenecek. Kulüp Onursal Başkanı Lütfü Savaş, 25 bin kişilik stadın açılışını bir aksilik olmazsa 27 Mart'ta Fenerbahçe ile oynanacak maçla yapacaklarını belirtti.

DEVRE ARASI GÖRÜŞÜLMÜŞTÜ

Bu hazırlık maçının Boupendza konusunda iki kulüp arasındaki sıcaklığı da artırması bekleniyor. Bilindiği gibi Fenerbahçe devre arasında Gabonlu forvet için Hatayspor'a "Sezon sonu ödemeli" bir teklif sunmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, Güney temsilcisinden, "Sonra yeniden görüşelim" sözünü alarak masadan kalkmıştı. Boupendza da gelecek sezon Fenerbahçe'de oynamak için Krasnodar'ın teklifini reddetmişti. Hatayspor, Rus ekibi ile 8 milyon Euro'ya el sıkışmış ancak 24 yaşındaki golcü, teklifi kabul etmeyince imzalar atılamamıştı.

18 GOLLE KRALLIK KOLTUĞUNDA

Boupendza, 25'i Süper Lig 2'si Türkiye Kupası olmak üzere 27 resmi maça çıkarken 18 gol attı. Gabonlu santrfor, bu gollerle Süper Lig krallık yarışında zirvede. (Sabah)

YORUM YAZ