MENÜ

Son dakika transfer haberi! Doğukan İnci, Beşiktaş yolunda

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'da forma giyen Doğukan İnci'yi kadrosuna katmak üzere. Siyah Beyazlılar, İzmir ekibi ile 2,5 milyon TL’ye yakın ücrete anlaştı, genç oyuncunun ikinci satışından Karşıyaka %15 pay alacak.

Son dakika transfer haberi! Doğukan İnci, Beşiktaş yolunda

Transferde genç ve maliyeti uygun isimlere yönelen Beşiktaş, TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'da forma giyen Doğukan İnci'yi kadrosuna katıyor. Kartal, Karşıyaka’da bu sezon ortaya koyduğu performansla göz dolduran Doğukan İnci’nin transferi için Beşiktaş ile söz kesti. Ajansspor'da yer alan habere göre; Siyah beyazlılar, İzmir ekibi ile 2,5 milyon TL’ye yakın ücrete anlaştı, genç oyuncunun ikinci satışından Karşıyaka %15 pay alacak.

Haberin Devamı

Yeşil-kırmızılılarda 2.5 sezondur profesyonel olarak forma giyen Doğukan, geçen sezon 6 gol atıp bu sezon ise 24 maçta kaydettiği 12 golle dikkat çekti. Takımının en skorer futbolcusu olan Doğukan'ın Kaf-Kaf'la 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. U19 Milli Takımı'nda 1 kez forma giyen oyuncunun adı 2018 yazında Fenerbahçe'yle anılmıştı.

YORUM YAZ