MENÜ

Son Dakika Transfer Haberi: Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın maliyeti belli oldu!

Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki futbolcunun Süper Lig’den 3 takımı reddederek Beşiktaş’a geldiği belirtildi. Asbaşkan Emre Kocadağ, “Salih’i bir yıldır yakından takip ediyorduk. Takıma büyük katkı yapacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Siyah beyazlı kulüp yeni sezonun ilk transferi Salih Uçan'ı bugün resmen açıklayacak. Beşiktaş’ın flaş transferinin 2+1 yıl için maliyeti belli oldu.

Son Dakika Transfer Haberi: Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın maliyeti belli oldu!

Beşiktaş’ta Salih Uçan’ın transferi bugün resmen açıklanacak. Aytemiz Alanyaspor ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından kendisi ve menajeri Ömer Uzun ile masaya oturup her konuda anlaşma sağlayan siyah beyazlılar, 27 yaşındaki futbolcu ile 2+1 yıllık resmi sözleşme imzalayacak. Bonservisi elinde bulunan Salih Uçan’a da yılda 7 milyon liradan 2+1 için toplamda 21 milyon lira ücret ödenecek.

Haberin Devamı

Kocadağ: Takıma büyük katkı yapar

Siyah beyazlı kulübün yeni sezon öncesi ilk transferi olan Salih Uçan’ın, teknik direktör Sergen Yalçın’ın talebi üzerine alındığı bildirildi. Ofansif orta saha oyuncusu isteyen Yalçın’ın, yönetim tarafından kendisine sunulan listede yer alan isimlerden Salih’i tercih ettiği ifade edildi. Asbaşkan Emre Kocadağ, bir yıldır yakından takip ettikleri Salih Uçan’ın takıma büyük katkı yapacağına inandıklarını söyledi.

Ocak ayında Galatasaray da istemişti

Süper Lig’den 3 teklif daha alan Salih Uçan’ı ocak ayında Galatasaray da istemiş ancak Alanyaspor ile yaşanan bonservis ücreti anlaşmazlığı nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 4,6 milyon Euro olan Salih, geçen sezon Alanyaspor formasıyla oynadığı 40 resmi karşılaşmada 3 gol atıp, 7 asist yapmıştı. (Hürriyet)

YORUM YAZ