MENÜ

Son dakika transfer haberi: Başakşehir, Giuliano'yu transfer etti

Son dakika transfer haberi: Al Nassr ile sözleşmesini fesheden ve boşa çıkan Brezilyalı yıldız Giuliano'nun ismi Fenerbahçe ve Trabzonspor'la anılıyordu. 30 yaşındaki futbolcu, son şampiyon Başakşehir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Son dakika transfer haberi: Başakşehir, Giuliano'yu transfer etti

10 numara pozisyonu için arayışta olan Başakşehir kadrosuna sürpriz bir ismi kattı. İstanbul ekibi, 2 yıl önce Fenerbahçe’den Al Nasr’a giden, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan ekibinden ayrıldığını açıklayan Giuliano'yu kadrosuna kattı. 30 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Başakşehir, ''Kulübümüz, Brezilyalı futbolcu Giuliano de Paula ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilya Milli Takımı’nda da görev yapan oyuncu, kulübümüzde 20 numaralı formayı giyecek. Giuliano de Paula’ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.'' açıklaması ile transferi duyurdu.

Haberin Devamı

2017-2018 sezonunda Fenerbahçe'de forma giyen ve daha sonra Suudi Arabistan ekibi Al Nasr'a 10.5 milyon euro bonservisle gönderilen Brezilyalı on numara Giuliano, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan ekibi ile sözleşmesini feshetmiş ve boşa çıkmıştı.

İsmi Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan Giuliano, geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan Ligi'nde 32 maça çıkıp 12 gol, 8 asistle oynadı.

YORUM YAZ