MENÜ

Son dakika transfer haberi: Ali Akman, Eintracht Frankfurt'a transfer oluyor

Bu sezon attığı goller ve performansıyla dev ekipleri peşine takan Bursaspor'un 18 yaşındaki yıldızı Ali Akman, Bundesliga yolunda. Bursaspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve son günlerde ismi Chelsea ile ciddi şekilde anılan Ali Akman'ın Eintracht Frankfurt'a transfer olmak üzere olduğu iddia edildi.

Son dakika transfer haberi: Ali Akman, Eintracht Frankfurt'a transfer oluyor

Bursaspor'un Türk futboluna son armağanlarından Ali Akman ile ilgili son dakika gelişmesi. Mevcut performansı ile göze çarpan ve sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Ali Akman’ın Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt yolunda. Sky DE'nin okurlarına aktardığı bilgilere göre; Alman ekibi, 18 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmaya çok yakın. Chelsea, Arsenal, Galatasaray ve Wolfsburg'un Ali'yi takip ettiğinin altı çizilirken Frankfurt'un transferi kısa süre içerisinde tamamlayacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Son dakika transfer haberi: Ali Akman, Eintracht Frankfurta transfer oluyor

Ali Akman, Avrupa'daki üst düzey 10 ligde forma giyen 20 yaş altı oyuncular arasında, en fazla gol sevinci yaşayan oyuncu.

Ümit Milli Takım'ın da vazgeçilmezleri arasında yer alan Ali, geçtiğimiz günlerde Avrupa'ya transfer olmak istediğini açıklamış, "Kendimi 'top level' denilen en üst seviyeye hazırlıyorum. Kendimi en üst seviyeye çıkacak potansiyelde görüyorum, kendime güveniyorum, ben futbol için yaşıyorum, futbol için her şeyi yapıyorum. En iyi yerlerde olmak istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika transfer haberi: Ali Akman, Eintracht Frankfurta transfer oluyor

Ali Akman’ı Türkiye’de Galatasaray olmak üzere birçok Avrupa takımı kadrosuna katmak için girişim halindeydi.

TFF 1. Lig’de 17 maçta ter döken genç santrfor, 10 kez rakip ağları havalandırırken, Bursaspor'un en golcü ismi konumunda.

YORUM YAZ