MENÜ

Son dakika transfer açıklaması! Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıyaydı...

Transferde son dakika... Devre arası transfer dönemine hızlı giriş yapan lider Trabzonspor, Medipol Başakşehir'de forma giyen Edin Visca'yı gündemine almıştı. Bir süredir Fenerbahçe'nin de radarında olan Visca, iki dev kulübü transferde karşı karşıya getirdi. Visca transferinde yaşanan son dakika gelişmelerini Fanatik Gazetesi Editörü Ömer Necati Albayrak Fanatik TV'ye aktardı.

Trabzonspor, Medipol Başakşehir'de forma giyen Edin Visca'yı gündemine almıştı. Bir süredir Fenerbahçe'nin de radarında olan Visca, iki dev kulübü transferde karşı karşıya getirdi.

Haberin Devamı

Visca transferinde yaşanan son dakika gelişmelerini Fanatik Gazetesi Editörü Ömer Necati Albayrak Fanatik TV'ye aktardı.

Medipol Başakşehir'de Edin Visca defterinin artık kapandığını ifade eden Ömer Necati Albayrak, "Yıllardır Edin Visca'ya ciddi teklifler geliyordu. Visca da artık gelen tekliflere duyarsız kalmadı ve taraflar yol ayrımına geldi. Visca'ya Türkiye'den iki takım var biri zaten herkesin malumu Trabzonspor diğeri de Fenerbahçe. Devleri transferde karşı karşıya getiren bir isim olduğunuzda süreç kolay çözülmüyor." dedi.

Son gelişmelerle birlikte Edin Visca transferinin bu hafta içinde netlik kazanacağını ifade eden Ömer Necati Albayrak, "Şu an yazılıp çizilen çok detay var. Net olan tek şey; Başakşehir'de sezonun ikinci yarısı olmayacak. Bu da ya Fenerbahçe ya da Trabzonspor forması giyeceği anlamına geliyor. Edindiğim bilgiye göre oyuncu Trabzonspor'a bir adım daha yakın." dedi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da transferde büyük rol üstlendiğini ifade eden Ömer Necati Albayrak, "Edin Visca'nın her ne kadar Fenerbahçe düşüncesi olsa da Trabzonspor'un ısrarı Visca'yı Trabzonspor'a yaklaştırdı diyebiliriz. Bitmiş ve kesinleşen bir şey yok. Trabzonspor Visca transferinde Fenerbahçe'den bir adım önde" dedi.

YORUM YAZ