MENÜ

Son dakika! Trabzonspor'un yeni transferi Marek Hamsik, Trabzon'a geldi

Trabzonspor yaz döneminde 4 yabancı ismi renklerine bağlarken, en flaş hamle tartışmasız ki Marek Hamsik’le geldi... Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Slovak orta saha, akşam saatlerinde özel uçakla Trabzon’a geldi. 33 yaşındaki yıldıza Bordo Mavili taraftarlar, Trabzon Havalimanı çıkışında büyük ilgi gösterdi.

Son dakika! Trabzonspor'un yeni transferi Marek Hamsik, Trabzon'a geldi

Slovak yıldız Marek Hamsik'e EURO 2020 öncesi 2 yıllık imza attıran Bordo Mavililer, orta alanına büyük güç kattı. Haftalarca transfer için uğraşan Karadeniz devi, akşam saatlerinde yıldız orta sahasına kavuştu. Trabzon'a iniş yapan Hamsik, havalimanında Trabzonsporlu taraftarlarca karşılandı.

Haberin Devamı

Tezahürat yapan taraftarlar, Slovak futbolcuya çiçek vererek sevgi gösterisinde bulundu. Hamsik, menajeriyle kulüp aracına binerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gitti.

Son dakika Trabzonsporun yeni transferi Marek Hamsik, Trabzona geldi

Marek Hamsik Trabzonspor'da ne kadar kazanacak?

Karadeniz temsilcisi, Slovak orta saha oyuncusu Marek Hamsik ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. 33 yaşındaki yıldız, sezonluk 1.5 milyon Euro kazanacak ve her bir sezon için 700 bin euro imza ücreti alacak.

Son dakika Trabzonsporun yeni transferi Marek Hamsik, Trabzona geldi

Takımın liderliğine soyunacak

Profesyonel kariyerinde 645 maça çıkan Hamsik, 139 gol, 104 asistle skora katkı sağladı. Yıldız oyuncu gelecek sezon takımında kilit ismi olacak. Takımın liderliğine soyunacak Hamsik, Slovakya Milli Takım formasını ise 126 kez terletti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ