MENÜ

SON DAKİKA | Trabzonspor'da stoper transferi gelişmesi

Geçtiğimiz hafta Afobe ve Baker’i getiren Trabzonspor, Malatyaspor maçı öncesi savunmaya iki takviye birden yapmayı hedefliyor. Victor Hugo için Palmeiras’ı ikna etmek üzere olan Karadeniz ekibi, Erik Sviatchenko transferinde de aradaki farkı 400 bin Euro’ya indirdi.

SON DAKİKA | Trabzonspor'da stoper transferi gelişmesi

Trabzonspor’da tek gündem; stoper transferi... Lewis Baker’i alarak orta sahayı güçlendiren, Sörloth’un yerine de Benik Afobe’yi getiren Bordo- Mavililer, artık tüm dikkatini savunmaya yöneltti. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Denizli maçının ardından hafta içinde iki transferi bitirmeyi hedeflediklerini söylerken, pazarlıklar son sürat devam ediyor. Gündemde öncelikli iki oyuncu var: Erik Sviatchenko ve Vitor Hugo...

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Trabzonsporda stoper transferi gelişmesi

Hugo yine yedek

Vitor Hugo, Palmeiras’ın oynadığı son karşılaşmada da yedek kaldı. Takımdaki yerini iyice kaybeden Brezilyalı defans oyuncusu, Trabzonspor’un teklifine sıcak bakıyor. Bordo- Mavililer, zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinden yapılan pazarlıklarda, Palmeiras Kulübü’nü ikna etmek üzere. 29 yaşındaki solak stoper konusunda teknik direktör Eddie Newton da oldukça ısrarcı.

SON DAKİKA | Trabzonsporda stoper transferi gelişmesi

Erik’i oynatmak istiyor

Sviatchenko transferinde ise taraflar anlaşmaya yakın. Trabzonspor, 1.6 milyon Euro’ya kadar çıktı. Midtjylland 2 milyon Euro istiyor. Kulüpler arasındaki esas problem, Danimarka ekibinin takım kaptanı olan Sviatchenko’yu 22 ve 30 Eylül tarihlerinde Slavia Prag ile yapacakları Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında oynatmak istemesi. Fırtına, başarılı stoperi bir an önce takıma kazandırmayı hedefliyor.

YORUM YAZ