MENÜ

Son dakika Trabzonspor haberi! Abdullah Avcı'ya şampiyonluk hediyesi: 2 yıllık sözleşme

Bordo-Mavili yönetim, yıllar sonra Trabzonspor’u mutlu sona taşıyan Abdullah Avcı’yı yeni kontratla ödüllendirecek. Normalde mukavelesi gelecek sezon bitecek olan şampiyon hocayla, 2025’e kadar sözleşme imzalanacak.

Son dakika Trabzonspor haberi! Abdullah Avcı'ya şampiyonluk hediyesi: 2 yıllık sözleşme

Daha önce Başakşehir’de 2 kez kıl payı kaçırdığı şampiyonluğa Trabzonspor’da ulaşan ve tarihi başarının en önemli mimarı olan Abdullah Avcı için yönetim harekete geçti. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, şampiyon hocayı yeni sözleşmeyle ödüllendirecek. Geçtiğimiz sezonun 9. haftasında göreve başlayan ve 2.5 yıllık kontrat imzalanan Avcı’nın mukavelesi önümüzdeki yıl bitiyor. Bordo-Mavililer, tecrübeli teknik adamla 2 senelik yeni sözleşme yapacak ve Abdullah Avcı, 2025’in sonuna kadar Trabzonspor’un başında olacak.

Haberin Devamı

Sonuna kadar Avcı ile...

Geçtiğimiz Aralık ayında 3 yıl için yeniden başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin görev süresi 2024 Aralık’ta bitiyor. Yönetim, kısa zaman içinde Abdullah Avcı’yla sözleşme imzalayıp, kendi sürelerinin sonuna dek başarılı teknik direktörle çalışacaklar. Trabzonspor Yönetimi, şampiyon hocanın yeni kontratında yıllık ücretini de yükseltmeyi planlıyor. KAP açıklamasına göre; bu sezon 6.5 milyon TL alan Avcı, gelecek yıl da 8.5 milyon TL kazanacak.

Safa Can Konuksever

YORUM YAZ