MENÜ

Son dakika Trabzonspor'dan transfer bombası - 15 Ağustos Salı

15 Ağustos Salı son dakika Trabzonspor transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Uzun zamandır stoper ve orta saha transferi için çalışan Trabzonspor, artık görüşmeleri sonuçlandırmak istiyor. Jose Sosa ve Serdar Taşçı’dan yanıt bekleyen Bordo-Mavililer, olası bir probleme karşı da alternatif isimler ile temas kurdu.

Son dakika Trabzonspor'dan transfer bombası - 15 Ağustos Salı

Stoper ve 10 numara transferleri için yoğun mesai harcayan Karadeniz temsilcisi, en kısa zamanda iki bölge için de mutlu sona ulaşmak istiyor. Orta saha için Milan forması giyen Jose Sosa ile görüşmelerini sürdüren Bordo-Mavili yönetim, önümüzdeki günlerde Arjantinli futbolcuyu Trabzon’a getirmenin planlarını yapıyor. Çizme ekibinde, forma şansı az olan 32 yaşındaki futbolcu, tekrardan Türkiye’ye dönmek isterken, teknik direktör Ersun Yanal da Tangocu’yu ısrarla kadrosunda görmek istiyor. Fırtına, Kırmızı-Siyahlı ekiple tecrübeli futbolcu için anlaşma sağlamasına karşın, Sosa ile görüşmelerine devam ediyor. Arjantinli oyuncunun, yıllık ücretinde 2.5 milyon Euro’ya kadar düştüğü biliniyor.

Zapata ve Paletta...

Stoper mevkiisi için uzun zamandır Serdar Taşçı’dan yanıt bekleyen Karadeniz ekibi, 30 yaşındaki oyuncudan beklenen cevap gelmemesi üzerine listedeki alternatif isimlere yöneldi. Sosa için Milan ile görüşmeler yapan Trabzonspor, İtalyan devi ile aynı zamanda Cristian Zapata ve Gabriel Paletta için de pazarlık masasına oturdu. Daha önce de bu iki isim için Milan ile görüşen Bordo-Mavililer, artık bir sonuca varmak istiyor.

Özgür Çek: Benfica'yı reddettim

Sissoko kiralanmak istiyor

Trabzonspor’un uzun zamandır transfer listesinde olan Moussa Sissoko için görüşmeler devam ediyor. Fransız futbolcunun Premier Lig’deki Newcastle United karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkması, Bordo- Mavililer’in umutlarını azaltmıştı. Ancak 27 yaşındaki oyuncu, daha fazla süre alabileceği bir takıma kiralanmak istiyor. Bunun için yönetimden kolaylık bekleyen tecrübeli futbolcu, Fırtına’nın teklifine de oldukça sıcak bakıyor.

Rıdvan Dilmen: Daha erken diyeceksiniz ama...


Rodallega'ya talip var!

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın transfer edilmesiyle ikinci planda kalan Rodallega’ya daha önce de talip olan Antalyaspor, bu kez daha istekli.

Beşiktaş yenilgisinin ardından hücuma takviye için yönetim, düğmeye bastı ve Kolombiyalı forveti takıma kazandırmak için görüşmelere başladı.

Trabzonspor’dan Musa Nizam’ı renklerine bağlayan Güney ekibi, Rodallega’nın yıllık tüm maliyetini karşılama önerisiyle masaya oturacak. Oyuncuya da ekstradan bonuslar içeren bir paket sunularak takıma kazandırılmaya çalışılacak. Rıza Çalımbay’ın bu oyuncuyu çok istediği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ