MENÜ

Son dakika! Terim twitter'dan açıklama yaptı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sarı Kırmızılı taraftarları yarın Türk Telekom Stadı'nda yapılacak Beşiktaş derbisi antrenmanına davet etti. Deneyimli teknik adam kişisel twitter hesabından açıklama yaptı.

Son dakika! Terim twitter'dan açıklama yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 2 Aralık Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray'da derbi öncesi son antrenman Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Taraftarlara açık olarak gerçekleştirilecek ve 19.05'te başlayacak olan idmanı kombine kart sahipleri ve GS Store’dan 19,05 liralık alışveriş yapanların yanı sıra yarın Galatasaray Stadyum Müzesi ve stat turu bileti alan sarı-kırmızılı taraftarların tribünden takip edebileceği duyurulmuştu.

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim de resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak Sarı Kırmızılı taraftarları idmana davet etti.

Terim, paylaşımında "Müzesindeki her bir kupada gönlü, ruhu, emeği olan ve 30 milyonu temsil eden büyük Galatasaray’ın büyük taraftarı, 19.05’te, Aslantepe’de buluşuyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ