MENÜ

Son dakika: Tahkim Kurulu'nun hakem ve gözlemcilerin yer aldığı duruşması sona erdi... Karar açıklacak!

MHK'nın aldığı tarihi karar sonrasında görevden alınan hakem ve gözlemciler, Tahkim Kurulu'na müracaat etmişti. 10’u Süper Lig hakemi, toplam 21 hakem ve gözlemcinin bugün kurul huzurunda gerçekleşen duruşmaları az önce tamamlandı. Kararın kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Son dakika: Tahkim Kurulu'nun hakem ve gözlemcilerin yer aldığı duruşması sona erdi... Karar açıklacak!

8 Mart günü Türk futbolunda adeta büyük bir devrim yaşanmış, MHK içlerinde Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Ali Palabıyık gibi tecrübeli isimlerin olduğu 13 hakeme bir daha görev verilmeyeceğini açıklamıştı. Bu karar büyük bir polemiğe dönüşürken, görevden alınan hakem ve gözlemciler, olayı Tahkim Kurulu'na taşıdı. 10’u Süper Lig hakemi, toplam 21 hakem ve gözlemcinin bugün kurul huzurunda gerçekleşen duruşmaları az önce tamamlandı.

Haberin Devamı

Bugün saat 12.00’de başlayan duruşma, TFF’nin Levent’te bulunan ve Pembe Köşk diye bilinen binasında yapıldı. 21 hakem ve gözlemci alfabetik sırayla içeri alınarak kurula uğradıkları haksızlıkları anlattılar. Normalde Tahkim Kurulu her hakeme 10 dakika süre ayırmıştı ancak süre yeterli gelmeyince uzatıldı. Saat 17.00 gibi tüm hakem ve gözlemcilerin duruşmaları tamamlandı.

Duruşma öncesi bir sürpriz de yaşandı. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu da duruşmanın yapılacağı TFF binasına geldi. Amacı duruşma odasına girmek ve hakemlerin yaptıkları savunmalara cevap vermekti. Tüm duruşma boyunca Gündoğdu da salondaydı. Hakemler uğradıkları haksızlıkları tek tek anlattılar. Alınan karardaki hukuksuzluğu dile getirdiler. Tahkim Kurulu tüm hakem ve gözlemcileri dikkatle dinledi.

Haberin Devamı

Kararın kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ