MENÜ

SON DAKİKA! Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray...

İddaa şampiyonluk oranları Süper Lig'in 34. haftasında oynanan maçlar sonrasında güncellendi. Beşiktaş, Erzurum deplasmanından galip gelerek liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe sahasında Gaziantep'i geçerek Beşiktaş'ın en yakın takipçisi oldu. Galatasaray da sahasında Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında büyük bir yara aldı. Bu sonuçların ardından Süper Lig'de yeni şampiyonluk oranları belli oldu. İşte Süper Lig'in favorisi...

SON DAKİKA! Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray...

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor arasındaki şampiyonluk yarışında son viraja girildi. İddaa şampiyonluk oranları Süper Lig'de oynanan 34. hafta maçları sonrasında güncellendi. Ligin 34. haftasında sürpriz sonuçlar ortaya çıktı. Galatasaray sahasında Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında büyük bir yara aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş ise deplasmanda Erzurumspor'u 4-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe de dün sahasında oynadığı Gaziantep FK maçını 3-1 kazanarak Beşiktaş'ın en yakın takipçisi oldu.

Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldı.

Bu sonuçlar sonrasında şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Beşiktaş'ın oranı 1.30'dan 1.15 düştü. Beşiktaş'ın arkasında yer alan Fenerbahçe'nin oranı 4.50'de kaldı. 3. sırada yer alan Galatasaray'ın oranı 4.75'ten 9.00'a yükseldi. Trabzonspor'un oranı ise 75.00'ten 500'e çıktı.

Haberin Devamı

Bu sonuçların ardından güncellenen İddaa şampiyonluk oranlarında ise son durum aşağıdaki gibi oluştu:

Süper Lig şampiyonluk oranları

Beşiktaş: 1.15

Fenerbahçe: 4.50

Galatasaray: 9.00

Trabzonspor: 500.00

Geçen haftanın oranları ise şu şekildeydi:

Beşiktaş: 1.30

Fenerbahçe: 4.50

Galatasaray: 4.75

Trabzonspor: 75.00

YORUM YAZ