MENÜ

Son dakika! Süleyman Soylu açıkladı: Sokağa çıkma yasağı

Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, corona virüsün kontrol altına alınamaması durumunda sokağa çıkma yasağının gündemde olduğunu ancak şu ana kadar uygulanan tedbirlerin hedefine ulaştığını ifade etti. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi yazısında gündemdeki konuları Soylu ile paylaştığını ve kendisinin verdiği yanıtların neler olduğunu kamuoyuna aktardı.

Son dakika! Süleyman Soylu açıkladı: Sokağa çıkma yasağı

Son dakika haberi: Çin'de patlak veren ve kısa sürede dünyaya yayılan corona virüs nedeniyle birçok Avrupa ülkesinde durum sokağa çıkma yasağı uygulamasına kadar geldi. Dünya genelinde ölü sayısı 15 binlere ulaşırken Türkiye'de yaşanan can kaybı 30'a yükseldi.

Haberin Devamı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’ye açıklamalarda bulundu. Selvi’ye konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Sokağa çıkma yasağı ilan edilecek mi?” sorusunu cevaplandırdı.

Soylu, Selvi’ye verdiği cevapta, “Dinamik bir süreç. Süreci takip ediyoruz. Şimdiye kadar attığımız adımların, aldığımız kararların sonucunu takip ediyoruz. Bu işin başından itibaren hareketliliği azaltmaya, sosyal mesafeyi arttırmaya çalışıyoruz. Minimum mobilizasyon ve sosyalizasyon. Hedefimiz budur. Şu ana kadar da bu hedefi tutturduğumuzu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

İşte yazının o kısmı:

“Evde kal” kampanyasına rağmen halkımızın bir bölümünün İstanbul başta olmak üzere bazı şehirlerde sokağa çıkmaya devam ettiği gözleniyor. Türkiye genelinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi gündemde mi?

Haberin Devamı

“Dinamik bir süreç. Süreci takip ediyoruz. Şimdiye kadar attığımız adımların, aldığımız kararların sonucunu takip ediyoruz. Bu işin başından itibaren hareketliliği azaltmaya, sosyal mesafeyi arttırmaya çalışıyoruz. Minimum mobilizasyon ve sosyalizasyon. Hedefimiz budur. Şu ana kadar da bu hedefi tutturduğumuzu düşünüyoruz.”

YORUM YAZ